Bizim Kırşehir Haber Sitesi

MUCUR’DA MEHTERANLI MİTİNG

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MUCUR’DA MEHTERANLI MİTİNG
169
30 Mart 2024 - 18:04
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ak Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman Demir, seçime saatler kala son mitingini yaptı.

Mucur Meydanı’nda yapılan Ak Parti mitingine; Ak Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Ak Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman Demir, Ak Parti Mucur İlçe Başkanı Aydın Altınok ve vatandaşlar katıldı.

Miting alanına mehteran takımıyla gelen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Osman Demir, partililer ve vatandaşlar burada da mehteran takımının konserini dinlediler.

Yarın yapılacak olan seçimde Mucur’da sandıkta patlama yaşayacaklarına işaret eden Ak Parti Mucur İlçe Başkanı Aydın Altınok, “Seçim yarın. Yetkide, kararda, mühürde sizde. Yarınki seçimde mühürü ampule vurarak sandıkları patlatacağız inşallah. İnşallah seçim alarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğiz. Bu bayrağı pazartesi tekrar belediyeye dikeceğiz” dedi.

Ak Parti iktidarı döneminde Mucur’a yapılan hizmetlerden bahseden Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ise, “İlçe hükümet konağını, hastaneyi, yüzme havuzunu, TOKİ konutlarını biz yapmadık mı? Mucur daha nice nice yatırımlara layık. Yaparsa kim yapar AK Parti yapar, yaparsa kim yapar Osman Demir yapar” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Osman Demir’le Mucur’da daha güzel hizmetlere imza atacaklarına dikkat çeken Ak Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan ise, “Bir olduk, beraber olduk. Sizlerden kopmadık. İnşallah Osman Demir’le Mucur’a güzel hizmetler yapacağız. Mucur Osman Demir’le, sizlerle ve sizlerin vereceği destekle daha güzel olacak” diye konuştu.

Seçilmesi halinde Mucur’a yapacakları hizmetleri anlatan Ak Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman Demir, Ak Parti Hükümeti döneminde bugüne kadar Mucur’da yapılan çalışmalardan bahsetti. Bir çok hizmetin kendi dönemlerinde yapılğını belirten Osman Demir, “Biz Mucurlular olarak haktan yana olmaktan hiçbir zaman ayrılmadık, ayrılmayacağız da. Benim yanımda ve arkamda aziz siz Mucurlular var. TOKİ konutlarını, hükümet binasını, belediye binasını, hastaneyi ve yüzme havuzu AK Parti döneminde yapıldı. Yine alt yapı çalışmaları son aşamaya getirildi. Bunları kim yaptı benim partim AK Parti yaptı.” şeklinde konuşarak vatandaşlardan destek istedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.