Bizim Kırşehir Haber Sitesi

METİN ÜLGEN KAYA: ” BİR YAREN, BİR DOST OLMAYA GELDİM”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
METİN ÜLGEN KAYA: ” BİR YAREN, BİR DOST OLMAYA GELDİM”
4.108
14 Mart 2023 - 22:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İşkur Kırşehir İl Müdürü Metin Ülgen Kaya, Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, Yurt Müdürlüğü ve Başbakanlık Müşavirliği görevlerinde bulunduktan sonra İşkur Ķırşehir İl Müdürlüğüne getirilen Metin Ülgen Kaya, Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olabilmek için bu görevinden bugün istifa etti.
KAYA: ” GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATMAK İSTİYORUM”
Aspava’da sabah saat 10.00’da düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla aday adaylığını kamuoyuna duyuran Metin Ülgen Kaya, ” Yıllardır birlikteyiz, beraberiz. Sizlerle bir dost, bir kardeş gibi yakın çalışıyoruz. Ak Parti’den aday adayı olmak istiyorum. Güzel çalışmalara imza atmak istiyorum” dedi.
KAYA: ” BİR YAREN BIR DOST OLMAYA GELDİM”
Kırşehir’in ilk önceliğinin istihdam olduğuna işaret efen Ak Parti Kırşehir Milletvekili Aday Adayı Metin Ülgen Kaya, ” Partimizin ilk kuruluşunda partimizin üyesiyim. Bugün görevimden istifa ederek daha güzel hizmet edebilmek için aday adaylığımı açıklamak istiyorum. Bir yaren bir dost olmaya ataşehir escort geldim. Herhangi bir kavgamız herhangi gizli bir hesabımız yok. 7 yıl İşkur Müdürü olarak görev yaptım. İnşallah vekil olursam birinci önceliğim istihdam olduğunu ve bunun için neler yapılması gerektiğini biliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.