Bizim Kırşehir Haber Sitesi

İNCE:” BU İKTİDARLA BU MUHALEFET BİRBİRİNE BENZİYOR”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İNCE:” BU İKTİDARLA BU MUHALEFET BİRBİRİNE BENZİYOR”
176
06 Ekim 2022 - 13:06
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharem İnce, bugün Kırşehir’e gelerek kahvaltılı basın toplantısında ülke gündemi ile değerlendirmelerde bulundu.

Saat 11.00’de Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltılık ve parti yönetimiyle birlikte parti görüşlerini dile getiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, iktidar ve ana muhalefet partilerini eleştirdi.

Ana muhalefet partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu gündemi değiştirmekle suçlayan Memleket Partisi Genel Başkanı İnce , ” Bugün sizlerle enflasyonu, adaları, dogalgazı, hayat pahalılığını, yoksulluğu konuşmak isterdim. Ne yazık ki muhalefet lideri kapanmış bir konuyla gündemi değiştirdi” dedi.

Halkın geçim sıkıntısı ile karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, “Ne yazık ki her şey unutuldu. Ana muhalefet Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sıkışınca Erdoğan, Erdoğan sıkışınca Kılıçdaroğlu’nun imdadına yetişiyor. Erdogan sıkışmış, ülkeyi Yunanistan kuşatmış, milyonlarca sığınmacı ve bir çok sorun var. Böyle bir dönemde Erdogan’ın imdadına Kılıçdaroğlu yetişiyor. Keyfi bir iktidar var” diye konuştu.

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nu toplumdan haberi olmamakla suçlayan Muharrem İnce, “Toplumda cinnet hali var. Sorunların üst üste yığıldığı böyle bir dönemde iktarın imdadına muhalefet yetişiyor. Kılıçdaroğlu ve Erdoğan’ın toplumdan haberi yok. Halkın geçim sıkıntıs var. Toplum çökmüş, resmi kurumlar çökmüş. Açlıktan bebeklerin öldüğü bir dönemde ürkek, korkak bir ana muhalefet var. Kılıçdaroğlu bunları siyasi kompleksinden dolayı yapıyor. Erdogan’ın ekmeğine yağ sürüyor. Bu ikdarla bu muhalefet birbirine benziyor. Her ikisinde de üç maaş, beş maaş alan insanlar var. Rant ortaklığı küçükçekmece escort var.

” Birisi Erdoğan’ı peygambere benzetiyor, diğeri ise Kılıçdaroglu’nu Hacıbektaş’a benzetiyor. Her ikiside müteahitleri seviyor, medya benzerlikleri var. Tüzükleri aynı olan, market politikaları aynı olan iki ayrı parti. Aynı madalyonun farklı iki yüzü bunlar.

” Bir önerim var. Gelin kadınlara yönelik bir projeniz varsa Memleket Partisi’ni örnek alın. Ana muhalefetin tepesinde bir yönetim var orayı işgal edilmiş hissediyorum. Bu yapıdan bir şey olmaz. İnsanın ve partilerin ilkeleri olur. Hem iktidar hemde ana muhalefet cumhuriyetin temelleri ile oynuyor. Ülkemizin kurucu ayarları ile oynuyorlar” şeklinde konuştu.

Sansür yasasına karşı ana muhalefetin yeterli direnişi gösteremediğini ifade eden İnce, ” Birilerine şirin gözüküp oy alma politikası tamamen yanlış. Sorun çözülmüş. Takan takar, takmayan takmaz. Kılıçdaroğlu’nun bunu cehaletten yaptığını sanmıyorum, bilerek yapıyor. Buradan sesleniyorum. Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyenlerle TV”lerde tartışmak istiyorum. Çıkın karşıma diyorum. Ben hazırım” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, esnaf ve bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret ettikten sonra Mucur ve Kaman İlçeleri’ne gitti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.