Bizim Kırşehir Haber Sitesi

İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI KIRŞEHİR’İN YÜZYILI PROJELERİNİ ANLATARAK DESTEK İSTEDİLER

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI KIRŞEHİR’İN YÜZYILI PROJELERİNİ ANLATARAK DESTEK İSTEDİLER
106
30 Mart 2024 - 4:20
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

AK Parti Kırşehir İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, hazırladıkları Kırşehir’in Yüzyılı projelerini anlattılar.

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Adaylar Bülent Ozan, Emrah Doğan, Murat Yüksel, Mustafa Kamalı, Ahmet Deveci ve Tayfun Tekin bir düğün salonunda merkez ve köy muhtarları, muhtar adayları ve vatandaşlarla iftar yemeği ile bir araya geldi.

İktidarları süresince tüm köylere hizmet götürdüklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, hizmetlerine yenilerini ekleyeceklerini ifade etti. İl Genel Meclisi üyesi adaylarının projeleriyle köylerin gelişimini sürdüreceğini vurgulayan Başkan Ünsal, “AK Parti iktidarında köylerimizin temel sorunları çözüme kavuştu. Muhtarlarımızla sürekli istişare halinde beklenen tüm hizmetleri gerçekleştirdik. Hazırlanan yeni projeler ile çıtayı daha yükseğe taşıyoruz.” dedi.

Son dönemde kente bir dizi proje ve hizmeti kazandırdıklarına dikkat çeken AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan ise savunma sanayi yatırımı başta olmak üzere eğitim, spor, kültür, tarım gibi alanlarda projelerin 2024 yılı içinde başlayacağına dikkat çekerek “Kırşehir’e her zamankinden daha fazla hizmet getirme yarışı içindeyiz. Yakın zamanda Kırşehir’de ağırladığımız tüm bakanlarımız müjde verdi, bundan tüm hemşerilerimizle mutlu olduk. Bunlar devamı gelecek büyük yatırımların habercisi olacaktır. İnşallah şehrimizin kalkınması için çalışmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Son olarak ise İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Özel İdare sosyal tesisi, köylerden tüketiciye süt, kilit parke taşı fabrikası, Kocabey kavaklığı doğal yaşam vadisi, jeotermal sera, su ürünleri paketleme ve depolama tesisi, mantar yetiştiriciliği, plastik geri dönüşümden boru üretim tesisi projeleri hakkında bilgi verdiler.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.