Bizim Kırşehir Haber Sitesi

AK PARTİ’DE ADAY ADAYI YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
AK PARTİ’DE ADAY ADAYI YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR
691
15 Mart 2023 - 23:39
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için geri sayım başlarken, Ak Parti’de aday adayı yoğunluğu yaşanmaya başladı.
ADAY ADAYLARI ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNMAYA BAŞLADILAR
Ak Parti’den milletvekili adayı olabilmek için zorlu bir süreç başlarken, bir çok isim teker teker milletvekili adaylığını açıklıyor. Adaylıklarını düzenledikleri toplantılarla Kırşehir Kamuoyu’na duyuran milletvekili aday adayları daha sonra ise partide resmi olarak adaylık başvurusunda bulunuyor.
HER MESLEKTEN ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNAN VAR
Bugüne kadar Av. Bilgehan Altaş, Kurtuluş Yılmaz, Dr. Abdulvahap Şahin, Metin Ülgen Kaya, Mehmet Yavuz, İlker İlhan, Ömer Ali Öz, Dr. Osman Aslan, Necmettin Erkan, İbrahim Küçükdeveci, Yaşar Bahçeci, Meryem Düğer, Mahmut Sami Doğancı, Mustafa Kendirli, Mehmet Taşdemir ve Halim Çakır gibi bir çok isim milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmaya başladı.
HACI TURAN ANKARA’DAN BAŞVURU YAPTI
Öte yandan ise Ankara Milletvekili Hacı Turan Ankara’dan milletvekili aday adaylık başvurusu yaparken, Kırşehir’den daha bir çok kişinin milletvekili adaylığı başvurusunda bulunacağı şişli escort öğrenildi.
ADAY ADAYLARINDAN TEŞKİLATLARA DESTEK TURU
Kamuoyuna adaylıklarını duyurarak partiye başvuruda bulunan Ak Parti Milletvekili Aday Adayları, il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek turunda bulunmaya başladı.
KAMUDAN İSTİFA ETMEYE BAŞLADILAR
Edinilen bilgiye adaylık tespitinde teşkilat ve kamuoyu yoklamalarının etkili olacağı öğrenilirken, kamuda görev yapan bir çok isim ise istifa etmeye başladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.