Bizim Kırşehir Haber Sitesi

BAŞKAN ÜNSAL, SAĞLIK ALANINDA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE VERDİ!

BAŞKAN ÜNSAL, SAĞLIK ALANINDA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE VERDİ!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
191
25 Ağustos 2023 - 19:11
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir’e yapılacak sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN ÜNSAL: “ HASTANENİN YAPIMI HIZLANDIRILACAK”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Kırşehir’e yaptığı ziyaretleri değerlendirerek, yakın dönem sağlık alanında önemli yatırımların gerçekleştirileceğine işaret eden AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, sağlık yatırımlarının en büyüğü olan 400 yataklı Devlet Hastanesi inşaatının hızlandırılması yönünde talimat verildiğini söyledi.

BAŞKAN ÜNSAL: “YENİ HASTANE ALANINI GENİŞLETECEĞİZ”

Ayrıca hastane alanının üniversiteden tahsis edilecek yeni arsayla daha da genişletileceğini ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin de tadilat çalışmalarının bakanlık tarafından giderileceğini dile getiren AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni doktor atamaları yapılacağını müjdeledi.

BAŞKAN ÜNSAL: “TIBBİ CİHAZ EKSİKLERİ TAMAMLANACAK”

Tıbbi cihaz eksiklerinin tamamlanarak vatandaşlara daha iyi hizmet sağlanacağına dikkat çeken Başkan Ünsal “Mevcut hastanenin çevre düzenlemesi, yeni otopark, yeşil alanlar ve genişletme çalışması ile acil servis alanı daha ferah bir ortama kavuşturulacak. Ahi Evran Kale Aile Sağlığı Merkezi, Mucur ve Çiçekdağı ilçelerimizdeki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, Kaman’daki Yenimahalle İstiklal Aile Sağlığı Merkezi, Mucur’daki Toplum Sağlığı Merkezi ile Yenice Aile Sağlığı Merkezleri, Akçakent’teki Entegre İlçe Hastanesi ve Özbağ Beldesinde Aile Sağlığı Merkezi’nin de içinde olduğu projelerin Sağlık Bakanlığınca onaylanarak, en kısa zamanda ihale süreci başlatılacak. Kırşehir’de yakın dönemde yapılacak sağlık yatırımları nedeniyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.